بیایید با هم طبخ کنیم: اسپاگتی با باس دریا ، داترین و آجیل کاج

[ad_1]

برای این یکشنبه در اواخر ژانویه ، آرزوی مقاومت ناپذیری برای دریا ، پیاده روی در ساحل ، غوطه ور شدن در امواج داریم. تابستان هنوز دور است ، اما اگر نیاز به سبکی احساس کنیم ، اگر آزادی می خواهیم ، فکر کردن در مورد شام در ساحل یک رویای بزرگ و تقویت کننده است. در اینجا یک دستورالعمل آسان ، خوشمزه ، اقتصادی و مطمئناً موفق وجود دارد که به افتخار گوشه ای از بهشت ​​مانند ساحل اتروسک تا ورسیلیا ، جایی که جنگل های کاج وجود دارد و با وسعت دریای Tyrrhenian رقابت می کنند ، احترام می گذارد. بنابراین ، بیایید به آشپزخانه برویم.


عناصر – 400 گرم فیله باس دریا (یا باس دریایی حدود 700 گرم برای برش) 360 گرم اسپاگتی با کیفیت عالی از بلغور ایتالیایی ، 250 گرم گوجه فرنگی daterini ، 2 حبه سیر قرمز ، یک دسته جعفری ، 50 گرم آجیل کاج ترجیحاً سن روزوره ، روغن زیتون فوق العاده بکر ایتالیایی با بالاترین کیفیت 6 قاشق غذاخوری ، فلفل تند کالابری و نمک به مزه

روش – با احتیاط در برداشتن استخوان ها و از بین بردن پوست ماهی هنگام برش “گوشت” ، چند لقمه فیله باس دریا بردارید. آب را بجوشانید تا اسپاگتی بپزد ، گوجه فرنگی ها را به صورت گوه خرد کرده و جعفری را ریز خرد کنید. در یک ماهیتابه بزرگ (لازم است از ماکارونی صرف نظر کنید) ، ابتدا آجیل های سرو را برشته کنید ، به محض اینکه رنگ فندقی مطلوبی بدست آورید ، آنها را از بین خواهید برد ، اکنون روغن زیتون فوق العاده بکر را اضافه کرده و با دو حبه سیر آغشته شده . وقتی طلایی شدند ، آنها را بیرون آورده و لقمه های ماهی را اضافه کنید. اجازه دهید چند دقیقه گرم شود ، نمک و فلفل را مزه دار کنید و گوجه های گیلاس را اضافه کنید. در همین حین ، ماکارونی ها را کاملاً در یک آب کاملاً نمکی بجوشانید. گوجه فرنگی باس دریا و گیلاس را روی حرارت ملایم بپزید تا ماکارونی دیگر آل دونت نباشد. اسپاگتی را تخلیه نکنید ، بلکه آن را با انبر از ظرف بیرون آورده و چند دقیقه با سس آن را بپزید ، در صورت لزوم با کمی آب پز به شما کمک می کند تا از خشک شدن بیش از حد آن جلوگیری کند. یک دقیقه پس از پایان پخت ، مقدار زیادی جعفری خرد شده به آن اضافه کنید. پس از پخت و پز ، اجاق گاز را خاموش کنید ، روغن زیتون خالص بکر را بپاشید ، در صورت لزوم نمک را چاشنی کرده و سرو کنید ، هر قسمت را با کمی دانه کاج تست شده بپاشید.

چگونه کودکان را سرگرم کنیم – به آنها وظیفه دهید تا ظرف را با جعفری و آجیل کاج تزئین کنند. از آنجا که دستور العمل سریع است ، از کودکان کمک بگیرید ، آنها آشپزی را یاد می گیرند!

جفت شدن – گل رز با ساختار خوب با این ظرف عالی است. بنابراین به Montepulciano d’Abruzzo Cerasuolo ، Rosato Salentino ، سیسیلی از انگور Nerello mascalese یا Nero d’Avola بروید ، اما همچنین Cerasuolo di Vittoria عالی ، از Sangiovese گل رز ، به طور معمول در توسکانی یا راهپیمایی از Vernaccia کار مهم این است که آنها وجود دارد شراب های رز با خاصیت معدنی طولانی و پهنای بویایی.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *