نمایشگاه معلولیت – پانوراما



«Semel in anno» ، به خصوص اگر پیک تحویل در را بکشد و بسته ای را که دوستان شما به شما می گویند تحویل دهید: مانند مانا از بهشت ​​یا بهتر بگوییم به عنوان یک هدیه الهی. امروزه خاویار یکی از افتخارات مطلق سیستم غذایی ایتالیا است. شرکت های تاریخی در منطقه برشیا ، در مانتوا ، همراه با حراج در تیچینو وجود دارند که بهترین خاویار جهان را تولید می کنند ، حتی یکی از آنها را مسحور می کنند لئوناردو داوینچی که آن را به بئاتریس d’Este (خواهر آن زن بزرگ که بود ایزابلا در مانتو ، ملکه رنسانس) برای عروسی اش در لودوویکو ایل مورو. این خاویار بود که از ماهیان خاویاری سفید پو بدست آمد ، ماهی که فکر می شود امروز با فداکاری مجدانه منقرض شده و دوباره ترمیم می شود. خاویار دنیای بسیار خاصی از لذت است ، شما به کشش موقت احتیاج دارید. این یک غذای بسیار خوشمزه و لطیف است: برای جلوگیری از انتقال بو و تغییر طعم و مزه این تخمهای بسیار کمیاب ، باید آن را با یک قاشق مروارید کنترل کنید (در عوض از پرسلان استفاده کنید ، فولاد ممنوع است!) گرما نمی خواهید و همراهی شیرین را می خواهید . البته بهتر است خودتان از آنها لذت ببرید ، اما سرمایه گذاری واقعاً قابل توجه می شود. شما می توانید فقط با کمی کره کاناپ درست کنید ، آنها را روی یک تخم مرغ آب پز یا یک سیب زمینی آب پز قرار دهید ، یا یک دستور العمل عالی مانند اسپاگتی سرد با روغن ترش و خاویار درست کنید ، ایجاد شده توسط آن نابغه مطلق که گوالتیرو مارکز. اما خاویار به خوبی با پوسته و همچنین با طوفان مطابقت دارد. بنابراین ما فکر کردیم که یک دستورالعمل درست کنیم که حتی بدون خاویار هم بتواند در آن باقی بماند ، اما این به لطف کمک این ماده غذایی ارزشمند بهبود می یابد.

عناصر – 800 گرم میگوی بسیار تازه ، 4 عدد قارچ قارچ (اگر قارچ بهتر باشد ، در این حالت از ساقه استفاده می کنیم و سپس به دو حبه سیر و یک ساقه جعفری نیاز خواهیم داشت) با اندازه سخاوتمندانه ، لیمو فرآوری نشده ، یک دوجین پیاز کوهی ، 80 گرم خاویار ایتالیایی ، نمک ، فلفل و روغن زیتون بسیار بکر برای مزه دار کردن.

روش – میگو را شکل دهید ، روده های خاکستری پشت آن را بردارید ، سپس آنها را با حداقل سرعت حداکثر 30 ثانیه به مخلوط کن منتقل کنید. آنها را با آبلیمو ، کمی روغن زیتون بکر ، کمی نمک ، کمی فلفل سیاه و پیاز ریز خرد شده مزه دار کنید. حتما چهار نخ را برای واشر کنار بگذارید. در این فاصله ، تغییرات قارچ را بردارید ، نمازخانه ها را به خوبی تمیز کنید. حالا یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر در یک ظرف بریزید و یک کاسه گرد ماکارونی بردارید. چهار قاشق غذاخوری میگوی خرد شده را در یک ظرف ماکارونی بریزید و خوب فشار دهید تا همبرگر تهیه کنید. و یک بشقاب برای چند دقیقه در هر طرف. چهار عدد از این همبرگر درست کنید و کنار بگذارید. اکنون در همان تابه ، در صورت لزوم ، روغن باران را اضافه کنید ، درپوش ها را از دو طرف قرار داده و فقط هنگام پخت نمک و فلفل اضافه کنید. اگر ساقه های قارچ ها را حفظ کرده اید ، بعد از شستن و تمیز کردن ، آنها را به صورت تکه تکه درآورید و همیشه در همان تابه دو حبه سیر را قهوه ای کنید ، مکعب های ساقه قارچ را چند دقیقه دم کنید ، نمک و فلفل بچینید و جعفری اضافه کنید خرد شده اکنون ظرف ها را با قرار دادن کلاه قارچ روی پایه ، سپس روی همبرگر میگو و دوباره روی یک قاشق سخاوتمندانه خاویار جمع کنید. با ساقه قارچ خورشتی و نخ پیاز تزئین کنید. همانطور که می بینید ، اگر خاویار ندارید ، مهم نیست ، همانطور که قارچ ندارید – که با این وجود ، ظرف دیگری را تقویت می کند – به راحتی می توانید برخی از قارچ های پرورش یافته را روی پیشخوان قرار دهید (همانطور که ما انجام دادیم).

چگونه کودکان را سرگرم کنیم “شاید به کمک شما کار تهیه ظرف را به آنها بدهید.”

جفت شدن – ما ذخیره Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Superiore را متحد کرده ایم ، اما همه “Trebbiani” خوب هستند. ترکیبی هیجان انگیز با شراب گازدار عالی Franciacorta.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *