یک سنگ از انبار بخورید (و بخوابید)



ترکیب غذای خوب با مراجعه به یک کارخانه شراب سازی راهی عالی برای ارضای اشتیاق به فرار از این دوره است. در اینجا سه ​​آدرس توسکان برای رستوران ها و مهمان نوازی در ارتباط با تولیدکنندگان شراب آورده شده است تا حتی برای کشف برخی از زیباترین مکان های منطقه سعی کنید.

در قلب Chianti Classico و در میان نمادهای بی چون و چرای آن ، Castello di Brolio در Gaiole در Chianti ، یک قلعه دفاعی تاریخی و بعداً محل اقامت Ricasoli ، شراب ساز از سال 1141. درست در زیر دیوارهای آن ، احاطه شده توسط درختان قرن ها ، “Osteria di Brolio” از مشتریان خود در تراس دلپذیر در هوای تازه یا فضای داخلی دوستانه و تصفیه شده استقبال می کند. این آشپزخانه توسط Franco Sangiacomo ، سرآشپز سابق Osteria از 2008 تا 2015 ، قبل از انتقال به ایالات متحده هدایت می شود ، که به طعم های سنتی توسکانی و Chianti جلوه ای معاصر می بخشد ، محصولات محلی و اصلی را ترجیح می دهد ، باغ بزرگ سبزیجات قلعه ، یک غروب در هفته را به ماهیگیری صرفاً در دریای توسکان اختصاص می دهد. همه چیز در ترکیب با شراب های باشکوه مجموعه Ricasoli: یک چیز ضروری برای طعم ، Chianti Classico Gran Selezione Castello di Brolio. سانجیاکومو همچنین از منطقه F&B برای کل جهان ریکاسولی مراقبت می کند ، از مزرعه جذاب Agresto گرفته تا Agribar ، Eroica Caffè ، اختصاص داده شده به مسابقه دوچرخه سواری جاده سفید معروف توسکانی با چهار اتاق AgriRooms. Osteria di Brolio برای ناهار و شام باز است ، روز پایان پنجشنبه است.

در تپه های جنوب شرقی فلورانس ، در Rignano sull’Arno ، شراب Torre a Cona اخیراً مجموعه ای از اتاقهای گرانبها و Osteria به همین نام را در خانه لیمویی تاریخی و جذاب خود با یک منطقه باز احاطه شده توسط بلوط های قرمز قرن ها افتتاح کرده است . میهمانان Osteria Torre a Cona می توانند طعم خلاقیت های ماریا پروبست و کریستین سانتاندره ، دو نام مهم در صحنه طبخ غذا در توسکان را بچشند. در اینجا دو سرآشپز با توجه به دیدگاه نیکولو روسی دی مونتلرا ، بر اساس ظرافت ، سادگی و آرامش ، با فلسفه حاکم بر کل املاک ازدواج کردند. این سبک به منویی الهام گرفته از سنت توسکانی تبدیل می شود ، با کلاسیک های ساده “تجدید نظر” مانند پیتزای دانه شوید با پارچه دارچین ، ریکوتا و راویولی لیمو با خروس خروس سیاه ، بره اسکاتلندی با آگریتاس و کنگر فرنگی یا گوجه فرنگی خرگوش ، سس پرتقال و کاپیر .

در همان زمان ، لیست شراب شامل برچسب های توسکانی و ظاهرا شراب Torre a Cona – در درجه اول Chianti Colli Fiorentini Riserva “Badia Corte” ، سنگ سنگ قیمتی Sangiovese و سنگهای قیمتی تولید شده توسط شرکت است. Osteria Torre a Cona از پنجشنبه تا یکشنبه باز است.

در پوگی دل ساسو ، در نزدیکی گروستو ، Castello di Vicarello دارای باغ انگور خانواده Baccheschi Berti است ، قلبی از مرمما اما پر از استعداد بین المللی ، متولد یک دهکده کوچک قرون وسطایی ، بازسازی شده و به یک بوتیک هتل جذاب تبدیل شده است. این رستوران که با رزرو باز شده است ، غذاهایی را ارائه می دهد که ترکیبی از شور و شوق آرورا باکسکی-برتی ، حامی فلسفه “مزرعه به میز” و نویسنده کتاب غذاهای توسکانی “غذاهای من توسکانی” ، با دانش و خلاقیت است. از آشپز کوین لوئیجی فورنونی ، یکی از آینده دارترین استعدادهای جوان ایتالیایی. کوین ، دانشجوی سابق کارلو کراکو ، با چاشنی هنری روی غذاهای “اصیل” تمرکز می کند. این ظروف بسته به فصلی بودن سبزیجات ارگانیک پرورش یافته در ملک و سایر مواد اولیه ای که از تأمین کنندگان اطراف می رسند ، متفاوت است و در ترکیب با شراب های این عمارت طراحی شده است ، از شراب برجسته بوردو Castello di Vicarello گرفته تا “سنگهای قیمتی” “مانند رز مالبک سانتاورورا.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *